Zakaj mi

Načeloma imate kot podjetje več različnih poti kako oglaševati oz. povečati vaš obseg prodaje. Vsaka pot ima svoje izzive in je za vsako podjetje malo drugačna. Večja podjetja imajo svoj marketinški oddelek in hkrati  najemajo še zunanja marketinška podjetja s katerimi se lotijo kampanj, za katere porabijo tudi več kot 50.000 €.

Če niste med podjetji takšnega ˝kalibra˝ lahko z vložkom med 5.000 €  in 10.000 € ustvarite zelo solidno kampanjo. Vsekakor pa morate znati vse sami organizirati in vzpostaviti.

Naša glavna prednost je, da za trženje vašega produkta ali storitve vse naredimo mi. Z vaše strani je potreben samo produkt ali  storitev. Direkten nagovor stranke v e-mailu je bistveno učinkovitejši od klasičnega oglaševanja in tudi konkretno cenejši. V kolikor nimate lastne baze, lahko vašo ponudbo pošljemo po naši bazi, ustvarjeni iz javno pridobljenih podatkov, na kar 90.000 podjetij.

E-mail marketing se izplača – to je dejstvo. Že dolgo velja, da spada e-mail marketing med najbolj donosne oblike spletnega marketinga, ena od raziskav, ki so jo nedavno opravili v ZDA, pa to še potrjuje. Ugotovili so namreč, da pri e-poštnem marketingu vsak vložen dolar povprečno prinese prihodek v višini dobrih 42 dolarjev.

Preberite si tukaj, zakaj je e-mail marketing prava rešitev!

 

Scroll to Top