Več strank = večja prodaja

Email marketing je odličen način, da novim strankam poveste, kdo ste in kaj počnete. A tega nikar ne počnite le z odličnimi ponudbami (čeprav bodo seveda tudi te zelo dobrodošle), pač pa tudi z informativnimi vsebinami, ki jih bodo prejemniki z veseljem prebrali in ki jim bodo dale vedeti, da ste resnično strokovnjak na svojem področju.

Za izraz LeadGeneration ste zagotovo še slišali, morda pa niste vedeli, da je tudi pošiljanje newsletterja odlično orodje za ta pomemben proces. Ljudem, ki še ne poznajo vašega podjetja oziroma še niso pripravljeni na nakup/naročilo, lahko z email marketingom učinkovito predstavite svoje dejavnosti in tako poskrbite, da bodo nekoč morda postali vaše stranke.

Majhnim podjetjem na prenatrpanem tržišču ni vedno lahko in včasih je kar težko najti dovolj zainteresiranih strank. Z email marketingom boste postopoma učinkovito povečali svoje občinstvo ter tako poskrbeli, da boste o svojih storitvah lahko obveščali vedno številčnejšo publiko, brez ogromnih stroškov klasičnega oglaševanja.

V kolikor nimate lastne baze, lahko vašo ponudbo pošljemo po lastno ustvarjeni bazi iz javno pridobljenih podatkov na kar 90.000 podjetij.

Scroll to Top