KAKO ZAČETI, ČE STE NA ZAČETKU?

Za podjetja, ki še nimajo svoje lastne baze lahko uporabimo našo novo ustvarjeno bazo z 90.000 podjetji v Sloveniji (pridobljena iz javnih evidenc) ali pa svoje produkte predstavite na spletni platformi partnerskega podjetja več kot 300.000 fizičnim osebam.

CELOSTNE STRATEGIJE

Vsebinskega marketinga se bistveno lažje lotimo, če imamo dobro zastavljeno strategijo, ki ji lahko sledimo. Pri celostnih strategijah opredelimo celoten načrt pojavnosti, pa naj gre za dolgoročno komunikacijo z obstoječimi ali potencialnimi strankami. Ali pa le za enkratno marketinško akcijo.

USTVARJANJE VSEBIN

Ni več dovolj, da se objavlja kakršnokoli vsebino. Naša ekipa poskrbi za kreiranje tekstovne, slikovne ali video vsebine, ki je prilagojena točno vaši publiki. Vsekakor je na koncu cilj prodan izdelek, do tega pa lahko pridemo na več različnih načinov.

UPRAVLJANJE SKUPNOSTI

Skupnost, pa naj gre za prodajo izdelka ali storitve, je danes pomembnejša bolj kot kadarkoli prej. Vaši sledilci in kupci lahko ob pravi komunikaciji hitro postanejo vaši ambasadorji. Mi poskrbimo za rast in negovanje skupnosti vaše blagovne znamke. Z direktnim mailingom lahko pri strankah na zelo osebnem nivoju vzpodbudite povpraševanje in nato ponudite rešitev.

Scroll to Top